Bydalen vel 30 år: 1985 - 2015 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Grill- og sommerfest 2018
Bydalen vel inviterer til 
 
GRILL- OG SENSOMMERFEST LØRDAG 25. AUGUST Kl. 18.00 PÅ WIESEBANEN.
 
Møt opp! Grill og hygge! Moro! Fri entre! Ikke værforbehold, vi ordner telt. Velkommen spesielt til nyinnflyttede!
 
Fra kl 18.00 og utover samles vi på Wiesebanen!
Alle tar med seg grillmat, drikke og stoler. 
Grillene er varme.
Kulturelle bidrag mottas med takk utover kvelden.
 
Møt opp alle Bydalitter og lag en skikkelig sensommerfest på Wiesebanen.
 
Hilsen Grillfestkomiteen
 
Årsmelding 2017

Årsmelding

Årsmeldingens formål
 
Her rapporteres det om hva som har skjedd i velforeningen det siste året. Slik får de som ikke er like involvert i den daglige driften styremedlemmene anledning til å følge med i hva som skjer. 
 
Denne årsmeldingen går fra årsmøte til årsmøte - ikke fra nyttår til nyttår. 
 
Arrangementer/hendelser i året som har gått
 
Bydalen vel fikk delvis nytt styre på årsmøtet våren 2017. Blant annet tok Petter Espedal Hohmann over som leder etter Robert Antonsen. Sammensetningen av velforeningens ulike komitéer ble ikke endret. 
Les mer …
 
Årsmøte

Vlkommen til Årsmøte torsdag 5. april 2018 kl. 19.00

Sted: Gjærhuset, Fredrikstad Bryggeri

Se også innkalling på Facebook

 

I tillegg til årsberetning og årsregnskap byr styret på noe å bite i, og kanskje også en liten overraskelse.
 
Kandidater til styret og komiteene er innstilt på forhånd, så møt trygt opp til en hyggelig kveld med naboer på Gjærhuset!
 
Dagsorden:
  • Årsmelding
  • Regnskap
  • Innkomne forslag
  • Valg

 
Temakveld på Gjærhuset

Invitasjon til Gjærhuset onsdag 14. mars

Bydalen vel gjentar suksessen fra i høst, og inviterer medlemmer og andre til temakveld på Gjærhuset på bryggeriet i Bydalen onsdag 14. mars.
 
Historiker Trond Svandal holder sitt foredrag Bydalen og byen. Hvordan Fredrikstad vokste inn i dalen. Trond Svandal er opptatt av byen vi bor i og aktiv i lokalpolitikken. Han er folkevalgt og sitter i formannskapet og i bystyret.
 
Revisjonen av kommuneplanens arealdel er i gang. Denne planen styrer mye av det som skal bygges i og rundt Bydalen i tiden som kommer. Velforeningen har jobbet for å ivareta Bydalens interesser i denne prosessen, og vil informere kort om arbeidet.
   
Dørene åpner 1830. Programmet begynner cirka 1900. Baren er åpen med alle rettigheter. Velforeningen byr på noe å bite i. Gratis inngang. Ta med naboen, familie og venner!
 
NB: årsmøtet holdes på Gjærhuset 5. april klokken 19!!
 
Bydalen vel

 
Hold av datoene

Bydalskveld og Årsmøte våren 2018

Onsdag 14. mars blir det Bydalskveld på Bryggeriet. 

Trond Svandal kåserer om lokalt tema. 
Det blir gratis pizza og åpen bar. Dørene åpner fra 18.30
 
Årsmøte blir holdt på Bryggeriet torsdag 5. april kl. 19. 

 
Juletrefesten avlyses

AVLYST: Juletrefest tirsdag 9. januar 2018

På grunn av for få påmeldte, avlyses juletrefesten. 


 
Bydalskveld på Gjærhuset

Velkommen til Bydalskveld på Gjærhuset 19. oktober kl. 18.30

 

Bydalen vel inviterer til hyggelig og informativ kveld på Gjærhuset (Bryggeriet). Lars Ole Klavestad forteller om stedsnavn i vårt nærområde, og kommunens planavdeling vil snakke om revidering av kommuneplanens arealdel:
 
Fredrikstad vokser, og det er mye spennende på gang i Norges mest attraktive by! Byggeprosjekter på Cicignon og Værste, ny jernbane og andre utbygginger endrer byen. Kommunen jobber med revidering av kommuneplanens arealdel – dokumentet som styrer mye av det som skal bygges i Fredrikstad de neste årene. Kommunen kommer til Gjærhuset for å informere om arbeidet. 
 
Lars Ole Klavestad forteller om betydningen og historiene om stedsnavnene i Bydalens nærområde. Lars Ole Klavestad er forfatter, billedkunstner og landskapsarkitekt, og er blant annet kjent for bøkene han har utgitt om arkitektur og stedsnavn i Fredrikstad og omegn. 
 
Dørene åpner 1830. Programmet begynner cirka 1900. Baren er åpen med alle rettigheter. Gratis inngang. Ta med familie og venner!
 
Se også informasjon på vår Facebook-side
 

 
Informasjon på SMS fra Bydalen vel

Ønsker du å motta SMS om det som skjer i Bydalen? 

Send oss en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen med ditt mobilnummer. Du vil dermed motta informasjon om ulike arrangmenter i regi av Bydalen vel i løpet av året. Og det er helt gratis :-)

 


 

 
Her er det nye styret for 2017/2018

Styret har følgende sammensetning for inneværende år:

Verv Navn Telefon E-post
Leder Petter Hohman   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Kasserer Maria Brevik   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Sekretær Hanne Utne   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Styremedlem Anita Nilsen   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Styremedlem Karianne Fog   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Varamedlem Egil Sekkelsten   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Varamedlem Thor Flink Andersen   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Send e-post til styret: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

Side 2 av 2

Besøkende

Vi har 442 gjester her nå