Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 17.10.2002 PDF Skriv ut E-post

Sted:              Bydalen Allé 24, hos Hanne Sekkelsten

Dato:              17. oktober 2002

Tid:                 Kl. 20.00

Tilstede:          Rune Stene, Jostein Gleditsch, John L. Jones, Kari Romberg, Hans Fredrik Sandberg, Knut Erik Hymer og Hanne Sekkelsten

 

 

1. Godkjenning av referat

 

Merknad til referatet fra forrige gang: Knut Erik var også til stede på møtet sist gang.

 

Informasjon fra Jostein: Gave til Haldis er bestilt.

 

 

2. Lokalsamfunnsprosjektet

 

Vi har fått kr. 50 000,- fra Lokalsamfunnsprosjektet. Disse pengene kan vi bruke til hva vi måtte ønske.

 

Det ble foreslått å bruke noe på historieprosjektet. Rune undersøker med Knut Morten Fredriksen hva de trenger til prosjektet. I forbindelse med historieprosjektet er det for øvrig tatt bilder av alle hus i Bydalen. Det er videre samlet inn en del gamle bilder.

 

Vi skal vurdere nærmere hva vi skal bruke resten av pengene på. Utbedring av Wiesebanen ble nevnt som aktuelt. Saken tas opp igjen på neste møte.

 

Det skal arrangeres byttedag på Cicignon skole. Det er ønskelig at velet skal være med på å arrangere dette. Kari meldte seg som frivillig.

 

 

3. Bryggeriprosjektet.

 

Vi har skrevet et brev der vi har bedt om å bli holdt orientert om fremdriften. Det er fremdeles usikkert om prosjektet overhodet blir noe av.

 

 

4. Trafikkforholdene

 

Det antas at det har blitt noe mindre trafikk som følge av innsnevringene i Sportsveien. Det er i hvert fall klart at bilene kjører saktere.

 

Den ene innsnevringen er feilplassert. En av beboerne i Sportsveien har fått problemer med å komme inn gjennom sin egen port med bil. Beboeren prøvde å ta dette opp med de som satt opp innsnevringen, uten at dette hjalp. Beboeren ønsker at innsnevringen skal flyttes. Vi følger opp dette på neste møte.

 

Forholdene i Bydalsveien har blitt mye bedre etter at det ble satt opp et parkering forbudt-skilt i svingen. Parkeringsproblemet har imidlertid flyttet seg til Søren Wiesesvei. Vi skal se an hvordan problemet utvikler seg og ta det opp igjen på neste møte.

 

Knut Erik tar kontakt med teknisk etat for å undersøke hvilke planer kommunen har når det gjelder trafikkforholdene i Bydalen.

 

 

5. Lekeplassen

 

Det ble diskutert om vi automatisk skal overføre penger til lekeplasskomiteen slik dette har blitt gjort tidligere. Det ble reist spørsmål rundt denne praksisen på forrige årsmøte. Styret besluttet å ta saken opp med lederen av komiteen, Henning Fog, før det blir overført penger.

 

 

6. Websiden/info

 

Hans Fredrik har laget et forslag til hjemmeside. Styret var enige om at forslaget ser bra ut. Det jobbes videre med saken.

 

 

7. Juletrefest

 

Vi har fått spørsmål om velforeningen kan være med på å sponse juletrefest for beboerne i Bydalen. Vi ble enige om å gi kr. 1000,- til dette formålet.

 

 

8. Lekeplass/løkke ved Bryggeriet

 

En beboer har bedt om ca. kr. 2000,- til utbedringen av løkka ved bryggeriet. Vi ble enige om å gi dette beløpet.

 

 

9. Neste møte

 

Neste møte skal avholdes tirsdag 03.12.02 i Bydalen Allé 10, hos John. Det blir det siste møtet før jul, og vi benytter derfor anledningen til å hygge oss litt ekstra. John bestiller pizza og vi andre tar med oss vin. 

 

 

Fredrikstad 25. november 2002

 

Hanne Sekkelsten

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS